Димитър НиколовКмет на Бургас На 6 декември отбелязваме един от най-хубавите

...
Димитър НиколовКмет на Бургас На 6 декември отбелязваме един от най-хубавите
Коментари Харесай

Кметът Димитър Николов: Оптимист съм за доброто бъдеще на Бургас - градът на младите хора

Димитър Николов

Кмет на Бургас

 

На 6 декември означаваме един от най-хубавите християнски празници – Никулден. Деня, в който почитаме паметта на свети Николай Чудотворец, станал знак на великодушие, нравственост и мощна религия.

 

На Никулден честват Бургас и всички, които обичат този хубав морски град.   

 

Нека в този специфичен ден отправим молитва към светеца да оказва помощ на града ни, да го пази от беди и да открива положителни хоризонти за развиването му. Да внесе във всеки дом здраве, благополучие и шанс.

 

За нас, бургазлии, Никулден е празник, който ни сплотява

и ни дава приятното чувство, че имаме щастието да живеем на това прелестно място. Бургас е град с артистичен дух, който е ентусиазъм за музиканти, поети, писатели и художници.

 

Град, който пази своите остарели обичаи, но гледа решително в бъдещето и е поле за реализирането на доста реформаторски хрумвания. Град, който през последните години се утвърди като една от най-хубавите туристически дестинации по Черноморието и предлага на всеки опция да се допре до богатото ни минало, красивата природа и магията на морето.

 

Днес с горделивост можем да заявим, че Бургас е новата фестивална столица на България. Всяка година на сцените тук стъпват доста известни актьори и реализатори, които основават трогателен темп на живота.

 



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР